Levende jord, stueplanter og "hvordan".(Fra GodVår.no)

 

Av Morten Bragdø

 
 

Hei! Så hyggelig at du kom innom her for å lese litt!
Vi har opp igjennom tidene alltid hatt en policy som sier at det aldri er kundens feil. Det er vi som ikke har informert godt nok. Vi legger aldri ansvaret på kunden, men vi forventer at kunden leser, ser eller hører på den informasjonen vi har gjort tilgjengelig. Alt det som vi beskriver nedenfor her er informert ut offentlig på en eller annen plattform. Noen av dere har adressert opplevde problemer med jorden vår til oss, på meldinger på insta. Der har vi svart de få dette gjelder, og tilbakemeldingene er stort sett ‘Tusen takk’.

 

Denne nye miksen virker på nøyaktig samme som de to tidligere sekken fra Randesund/GodVår gjorde sammen. L&HP-miksen vår bedrer jorden slik naturen gjør. Da gror det godt. Jordbedring sier vi. God bedring!

Til plenen din trenger du KUN denne nye miksen. Og da trenger du KUN gjøre det en gang. Enklere blir det ikke.  Kom og be om Lupin&HønePøne-miksen vår. Thats it! Lupin og Høne-Pøne er ikke gjødsel, men mat til jordens mikro-organismer. Lupin er proteinrikt fòr til dem, og den 4 år gamle Høne-Pønekomposten er rik på mikroorgansimer og forskjellige organiske stoffer - sammen er de dynamitt! Derfor har vi samlet dem i en sekk i det forholdet vi av erfaring og gjennom forsøk har sett virker best.

"Sliter du med å holde god liv i planter du har kjøpt på butikken? ?

Da kan det lønne seg å bytte jord.

 - Det er de levende i jorden som gir plantene mat. Levende jord er like viktig for plantene som en sunn tarm er for oss. Levende jord inneholder mikroorganismer som livsviktige sopper, bakterier, enzymer og protozoer (mikroskopiske dyr). Det er dette biomet som gjør at planter kan leve naturlig på egen hånd. Uten at du og jeg går i butikken og kjøper gjødsel. I ett gram levende jord er det milliarder av disse. Skjønner du nå hvor viktig dette er for plantene og deg? ?