Gartneriet har vært i drift siden 1985, men skiftet eiere og drivere august 2017.

Vi er et lite og idyllisk gartneri som produserer selv og lager mer og mer i jord(ikke i torv/myr). I tillegg har vi planter fra ulike leverandører, leverandører som er valgt ut etter mange års erfaring fra tidligere driftere, og av oss.

Vi har siden vi overtok, hatt ett sterkt ønske om å drive gartneriet med minst mulig gift og kjemikalier i produksjonen. 2019 sesongen ble en utfordring med skadegjørere, spesielt lus, men vi fikk lært mye om metoder for å bekjempe ulike typer skadeinsekter(både fra leverandører og andre som har drevet med dette MYE lengre enn oss :) ). 
2020 sesongen blir i mottoet "planter på planters vis", vi har lært mye om hvordan bekjempe skadegjørere, nå skal vi ha fokus på å lage naturlig sterke og sunne planter, som selv klarer å motstå og bekjempe angrep; uten kjemikalier! :)

Alle egenproduserte blomster lages uten bruk av gift eller andre kjemikalier. Alle matplanter(urter, grønnsaker osv.) som vi produserer selv, bor i økologisk kompost(jord, ikke myr/torv), og får ikke kunstgjødsel, kun kompostert naturnæring. De aller fleste av frøene vi sår, er økologisk godkjent, og ingen av frøene vi sår er behandlet kjemisk(sprøytemiddel coating ell.).

Du finner oss 7 min fra Foldereid langs Fv770 mot Kolveried og Rørvik, der ligger vi i toppen av Trøndelag og rett sørom Nordland.

Vi er et hagesenter som fører det meste du trenger til hagen; jord, næring, potter, dekor, stauder, vintergrønt, busker, trær, frø, roser +++

 

Vi ligger ved riksvei 770,
ca.7 kilometer fra Foldereid sentrum - i retning Kolvereid. Avstand fra Rørvik er ca. 45 km.

Vi har laget oss en nettbutikk, for vi holder jo ikke akkurat til midt i en storby :) Så bor du litt unna oss, som de fleste gjør, så ta en titt innom nettbutikken vår :)

For å komme til nettbutikken, følg lenken under:

nettbutikk.abogen.no

 

Underkategorier