• post@abogen.no

  • Foldavegen 1919, Nærøysund.

  • 74 39 61 88

Utkjøring

Utkjøring

Fast utkjøring til Namsos hver onsdag!

"Budbilen i Nærøysund" har fast kjøring til Namsos via Kongsmoen, Høylandet og Overhalla hver onsdag, og da kan du for 99,- få levert varer fra oss; helt hjem!

Vi har også avtalt en prøveperiode, hvor du nå kan få levert varer fra oss til Bindal; også for kun 99,-! Da blir det en ukentlig utkjøring til Bindal, hvor du har mulighet til å få planter og annet fra oss levert helt hjem av Budbilen i Nærøysund.

Ønsker du å få levert til Nærøysund, er prisen også 99,-. Hvis du er i tvil om du bor for "avsides", eller det er for langt å kjøre: spør Tor Morten gjennom Budbilen i Nærøysund på Facebook, eller telefon 960 48 722.

 

Det er også mulig å kjøpe busker/hekker/stauder, det ankommer stort sett i løpet av april/mai.. Send oss en Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller en melding på Facebook/Instagram så finner vi ut om vi har igjen av det du ønsker, og om vi har plass :)
Utvalget vårt på planter ligger foreløpig ikke komplett på nettbutikken, men du kan se våre lister for året her: abogen.no/planter
Du kan også bestille varer og levering i nettbutikken, da er det bare å velge "Budbilen i Nærøysund" som fraktalternativ.

Vi har også utkjøringer av litt lengre karakter, da samtidig med andre oppdrag. Vi legger ut info om de her, og på våre Facebooksider.
Datoene vil komme opp i nettbutikken, som leveringsalternativ, og til en meget snill pris :) Så bestillingen gjøres i utgangspunktet i nettbutikken vår :)
Ønsker du å få varsel i forkant av våre lengre turer, så har vi laget en egen epostliste. Send oss en epost/melding, og oppgi ønsket epost og hvor du evt, ønsker å motta varer. Side vi har størstedelen av familien i Trondheim, så er det strekningen nedover dit som er hyppigst reist :)