• post@abogen.no

  • Foldavegen 1919, Nærøysund.

  • 74 39 61 88

Ø-kompost - levende jord

Ø-kompost - levende jord

"Sliter du med å holde god liv i planter du har kjøpt på butikken? ?

Da kan det lønne seg å bytte jord.

 - Det er de levende i jorden som gir plantene mat. Levende jord er like viktig for plantene som en sunn tarm er for oss. Levende jord inneholder mikroorganismer som livsviktige sopper, bakterier, enzymer og protozoer (mikroskopiske dyr). Det er dette biomet som gjør at planter kan leve naturlig på egen hånd. Uten at du og jeg går i butikken og kjøper gjødsel. I ett gram levende jord er det milliarder av disse. Skjønner du nå hvor viktig dette er for plantene og deg? ?

Denne kompostjorden er best i verden. Alle tester av denne jorden sier det samme. Vi bruker den til å så i, til å prikle i, potte i, og plante i.

Når du planter i hagen din, vil plantene etablere seg raskere når du benytter Ø-komposten sammen med L&HP-miksen vår. Det livet som nå skapes i jorden gir plantene du har kjøpt, den aller beste starten på livet. Bruk en 3-4 doble never /plante når du planter busker, roser og stauder.

I krukker må du huske på å ikke ha dypere med jord enn 30 cm! er krukken mindre må det være litt plass til noe sand i bunnen.Om krukken er 100cm høy bør du altså ha 70cm med sand og 30cm med Ø-kompost. Og IKKE leca. Ingen planter vet hva leca er! I sand derimot føler de seg hjemme og finner vann når du er på ferie. Planter drikker i bunne og spiser på toppen:)"

-Randesund Planteskole

Du kan kjøpe ø-kompost i ulike forpakninger hos oss i Åbogen, eller på nettbtutikken vår: nettbutikk.abogen.no
Ø-kompost kan også leveres i bigbag 1000l., kontakt oss for leveringstid og pris.