• post@abogen.no

  • Foldavegen 1919, Nærøysund.

  • 74 39 61 88

Lupin & HønePøne

Lupin & HønePøne

Denne nye miksen virker på nøyaktig samme som de to tidligere sekken fra Randesund/GodVår gjorde sammen. L&HP-miksen vår bedrer jorden slik naturen gjør. Da gror det godt. Jordbedring sier vi. God bedring!

Til plenen din trenger du KUN denne nye miksen. Og da trenger du KUN gjøre det en gang. Enklere blir det ikke.  Kom og be om Lupin&HønePøne-miksen vår. Thats it! Lupin og Høne-Pøne er ikke gjødsel, men mat til jordens mikro-organismer. Lupin er proteinrikt fòr til dem, og den 4 år gamle Høne-Pønekomposten er rik på mikroorgansimer og forskjellige organiske stoffer - sammen er de dynamitt! Derfor har vi samlet dem i en sekk i det forholdet vi av erfaring og gjennom forsøk har sett virker best.

L&HP-miksen benyttes i følgende mengder:

Plen som ser god ut trenger et årlig tilskudd av L&HP-miks på 4 sekker/100kvm. Er plenen full av mose kan du øke til det dobbelte om du vil, men 1,5 ganger normaldose er som oftest tilstrekkelig. Du kan gjerne da gi en normaldose om våren og den siste halvparten til st.hans. I bed kan du benytte litt mer. I kjøkkenhage bruker vi en sekk på 10-15 kvm i begynnelsen og når du er god til å føre tilbake organiske planterester, så kan du gjerne benytte en sekk på 15-20kvm. Når du planter hekk velger vi å benytte en sekk pr 7-10m. det har i årevis gitt en fantastisk god start og sunn vekst under etableringen.

Skal du jordbedre eller fylle på i bed eller krukker så tilsett vår 100% Ø-kompost - Verdens beste jord i sekk!

Dette er en fire år gammel ferdigkompostert hønsegjødsel med alle stoffer som jorden din trenger. Den har en magisk virkning sammen med Lupin"gjødselen" vår. Det er kun 0,6% nitrogen i den, så den vil ikke gi plantene et ødeleggende vekstsignal."

 

Du får kjøpt Lupin og HønePøne i ulike forpakninger hos oss i Åbogen, eller i nettbutikken vår: nettbutikk.abogen.no