• post@abogen.no

  • Foldavegen 1919, Nærøysund.

  • 74 39 61 88

Tjenester

Rådgivende og utførende

Vi kan bistå med rådgivning om enkeltdeler i større prosjekter, eller vi kan planlegge og prosjektere hele hager fra ide til sluttføring.

På det litt større praktiske, så får vi hjelp av dyktige fagfolk i annlegsbransjen. Vi har jo ikke noe maskiner selv, det er det andre som er mye bedre på enn oss :)

Les om hageplanlegging
Grønnsaker
Fra Markedshagen
Grønnsaker Fra Markedshagen
Vi Har Tjenestene Du Trenger

For En Levende Hage Du Trives I

Beplantning  På Gravsted

Beplantning På Gravsted

Vi beplanter 8 ulike gravsteder i Nærøysund og Bindal, både for private og for ulike minnefond. Grunnbeplantning er stemor før 17. mai, og sommerblomster i juni. Så kan det i tillegg velges; høst, jul og/eller påske. 
Les om Gravbeplantning
Gartnertjenester  og Stell av Hage

Gartnertjenester og Stell av Hage

Vi utfører også gartnertjenester som beskjæring, tilførsel av næring, utplantning, luking av ugress og andre oppgaver hagen har behov for.
Les om Gartnertjenester
Biologisk Jordanalyse

Biologisk Jordanalyse

Vi er ikke så opptatt av å telle tilgjengelige mineraler på ett gitt tidspunkt, men vi er VELDIG opptatt av å telle mikroorganismer!
Mer info kommer
Hageplanlegging i 3D

Hageplanlegging i 3D

Utdanningen som hageplanlegger ved Norges Grønne Fagskole VEA har ikke bare vært en frittstående utdanning, men har også fungert som en paraply for alle andre fagfelt vi har kunnskap innen. Alle våre hageplaner lages i SketchUp 3d verktøy.
Les om Hageplanlegging